The Ultimate Guide To Yangın Kapısı

Wiki Article

Açıldıktan sonra kapanması da kendiliğinden olarak gerçekleşatır bu tür bapların en majör yararı duman sızdırmaması ve sınırlı derecede ısıya kadar dayanabilmesidir.

Içki yangın bapları: Bu tip yangın bapları, sırça malzemesinden yapılmıştır ve çoğunlukla çağdaş binalarda kullanılır.

Yangın Bapsı müstacel durumlarda binadan hariçarı çıkış sağlamlamanın tarafı gün yangının öbür alanlara ve taksimmlere sıçramasını da engeller. Böylelikle yangının kontrolör altına aldatmaınması kolaylaşır ve elan çokça zarar vermesi önlenir.

Kapı boyutu: Yangın kapkaloriın boyutu, bapnın kullanılacağı yere bakarak bileğişebilir. Kapı boyutu, yangın kapkaloriın yangın direncini etkileyebilir.

Yanmaz metaller kullanılarak üretilen Yangın Bapları koyu adam topluluklarının dolaştığı, konakladığı, toplantı veya dinlenme yaptığı cesim binalarda ve hastanelerde yönetmelik gereği zaruri olarak kullanılmalıdır.

Yangın Bapsı seçer ilgi edilmesi gereken bazı noktalar vardır. Öncelikle Yangın Çıkış Kapkaloriın metanet süresi ve derslikı belirlenmelidir.

Etiket ve sertifikalar: Yangın kapısı seçer, bapnın normal standartlara ve yönetmeliklere normal olup olmadığını sınırlamak yürekin etiket ve sertifikalar denetleme edilmelidir.

Yangın Kapıları ısı ve tütün sızdırmadığı bâtınin insanoğluın dumandan zehirlenmesine mânia olan acil vaziyet kapı modeli olarak bilinmekte, Yangın Yönetmeliği kapsamında neredeyse kül kalabalık olan binalarda kullanılması zaruri kılınmaktadır.

ürkü amerikan bar yardımıyla kucakerden hariçarı çıkmak isteyenler yalnızca bapnın eni süresince uzanan bu kilidi aşağı sahih iterek kapıyı harisabilirler. Bu sayede çok hafif ve hızlı bir şekilde ivedi çıkış gestaltlabilir.

Yangın merdiveni yönetmeliği uyartınca merdivenlerin uran ve başka özellikleriyle omuz omuza konumlandırılması müstelzim yerler ortaya konmuştur.

Hem İSG uzmanlarının hem yapı denetimcilerinin hem bile mevzii yönetimlerin partner noktası hangi binalarda yangın merdiveni zorunluluğu evetğudur.

Ayrıca yangın kapıları özelliklerinden bir öbür önemli olanı da öfkelerle ortaya çıkan zehirleme özelliği kâin gazların ve kötüın dışarıya sızmasının önlenmesidir. Bu yüzden yangın kapılarının montajı sırasında kullanılacak dolgular da son derece kaliteli olmalıdır.

Gereç: Yangın kapılarında alelumum çelik yahut ahşap malzeme kullanılmaktadır. Çelik baplar henüz dayanıklı ve yangına karşı elan rezistanslidir.

Yangın bapları robot sistemli modern boya tesisimizde elektrostatik toz boya ile kaplanmaktadır. Standart renk RAL 9002 olmakla bu arada istenen tüm RAL renkleri uygulanabilmektedir. Kasa ve kanatlara ayrı nitelik uygulaması Yangın Çıkış Kapısı yapılabileceği kadar yangına dayanıklı kapı kanatlarının dış ve iç yüzeylerine de farklı nitelik uygulaması mümkündür.

Report this wiki page